Пятница, 29.03.2024
МАРИУПОЛЬ-на-ДНЕПРЕ: наше землячество в Киеве
Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 43
Поиск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Октябрь » 16
«Жизнь такая штука – может всякое случится», - поют Каменских с Потапом, никогда не слушала их творчество, но почему-то именно эта фраза пришла в голову, когда стала перебирать впечатления прошедшей недели. 
С 1 по 7 октября, я и Яна Вертеба (подруги, коллеги по Секретариату Лиги "ДИПКОРПУС" и, по совместительству, студентки 3 курса  специальности "Международные отношения" Мариупольского государственного университета) стали участницами «Осенней молодежной школы документального кино и новых медиа» в г. Евпатория.
Организаторами школы выступили отдел прессы, образования и культуры Посольства США в Украине и Запорожская областная общественная организация «ОПП «ВЗАЄМОДІЯ» во главе с Ириной Куратченко. А принял 53 участника с разных городов Украины молодежный лагерь «Какаду».
Я никогда не мечтала научиться снимать до ... Читать дальше »
Просмотров: 541 | Добавил: azov | Дата: 16.10.2010 | Комментарии (0)

15-16 жовтня 2010 р. у Києві під керівництвом в.о. Виконавчого секертаря Ліги Світлани Доценко працюватиме 6-ий дипломатичний десант з Маріупольської штаб-квартири Ліги "ДИПКОРПУС".
Цей захід вже вкотре організовується Лігою "ДИПКОРПУС" для студентів спеціальності "Міжнародні відносини" Маріупольського державного університету з метою кращого ознайомлення з усіма нюансами майбутньої професії.
15 жовтня легати "ДИПКОРПУСУ" завітають до Посольства Європейського Союзу в Україні на зустріч з Керівником відділу політики, преси та інформації  Золтаном Салаі. Потому на них очікуюють у Верховній Раді України. Кульмінацією першого дня є зустріч легатів з представниками Міністерства закордонних справ та перемовини про співпрацю у організації просвітницьких програм із запобігання торгівлі людьми. Суть переговорів: під керівництвом Злати Бойко (експерт Інформаційного департаменту Лі ... Читать дальше »
Просмотров: 485 | Добавил: azov | Дата: 16.10.2010 | Комментарии (0)

 На дворі стояло спекотне літо 2010. Показання термометра збільшувалися з кожним днем, здавалося, що саме пекло піднялося догори. Більшість маріупольців, та й українців у цілому, намагалося втекти куди подалі або не виходити з місць, де були кондиціонер чи якийсь натяк на прохолоду.
Працювати у таких умовах було б справжнім випробуванням. Та дехто примудрився робити це, та ще й добровільно. Саме про них ця історія.

Як ви вже зрозуміли подальші дії відбуватимуться у Маріуполі – перлині Приазов’я. Давайте подивимось, а що ви знаєте про це чудове місто? В найкращому випадку ви чули про наші металургійні гіганти та тепле море, а в найгіршому тільки про загубленого крокодила Годзіка, який трагічно загинув у цих землях. Я це до того, що все не так вже й просто. Звичайно, вищезазначені факти є найвідомішими ... Читать дальше »
Просмотров: 475 | Добавил: azov | Дата: 16.10.2010 | Комментарии (0)

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz